رئیس انجمن سرمایهگذاران نیروگاههای زمینگرمایی ترکیه خبر داد:
ترکیه در انرژی زمینگرمایی ۱۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری می کند
در حالی که بخش انرژی زمینگرمایی در ترکیه با کاربردهای فناوری نوآورانه خود در بین نمونههای جهان برجسته است، با این حال علاقه و سرمایهگذاران خارجی در این زمینه را به خود جلب کرده و به گفته رئیس انجمن سرمایهگذاران نیروگاههای زمینگرمایی این کشور، میزان سرمایهگذاریهای برنامهریزی شده برای ساخت نیروگاههای زمینگرمایی در ترکیه ظرف 5 سال آینده به 15 میلیارد دلار خواهد رسید.
به گزارش پترو رویداد، افق شنتورک، رئیس انجمن سرمایهگذاران نیروگاههای زمینگرمایی ترکیه گفت: «سرمایهگذاریهای انجام شده تاکنون برای ساخت نیروگاههای زمینگرمایی به ۷ میلیارد دلار رسیده است و با سرمایهگذاریهای برنامهریزی شده، این میزان ظرف ۵ سال آینده به ۱۵ میلیارد دلار پیشبینی شده است.
این مسئول، با بیان اینکه ترکیه از جدیدترین و مدرنترین فناوریهای جهان در سرمایه گذاریهای انرژی زمینگرمایی دراستفاده میکند، با تاکید کرد که تجربه به دست آمده در ۱۵ سال گذشته نمونه مهمی برای سرمایهگذاران است.
وی تاکید کرد: با افزایش علاقه سرمایهگذاران خارجی به این بخش و کاهش هزینهها، سرمایهگذاری نیروگاههای زمینگرمایی در ترکیه به ۴ هزار مگاوات برق خواهد رسید.
شنتورک افزود: با توجه به اینکه فناوری زمینگرمایی در آینده توسعه می یابد و ارزانتر میشود، این میزان سرمایه گذاری بیش از پیش افزایش می یابد. تمرکز بر تولید داخلی در بخش انرژی زمین گرمایی و توسعه فناوری داخلی به معنای کاهش هزینههای هنگفتی برای سرمایهگذاران است.
فناوریها در زمینه حفاری مورد استفاده برای تولید انرژی زمینگرمایی، سیستمهای یکپارچهای هستند که امکان استفاده از انرژی زمین گرمایی را در مناطقی مانند گرمایش و سرمایش و همچنین تولید برق فراهم میکند و فناوری های نوآورانه ذخیرهسازی از جمله نوآوریهای هستند که در این بخش برجسته بوده است.