روزهای طلایی مارون با حضور جوان ترین مدیر پتروشیمی ایران
نگاهی به کارنامه درآمد پتروشیمیها در سال ۱۴۰۲
کارنامه درآمدی پتروشیمیهای بورسی نشان میدهد سال گذشته ۱۷ پتروشیمی افزایش درآمد داشتهاند و در میان آنها حضور جوانترین مدیر پتروشیمی ایران در جمع بزرگان صدر جدول، نوید بخش روزهای خوش اقتصاد ایران با حضور مدیران انقلابی و ارزشی در عرصه های مهم و حساس کشور است.
به گزارش پترو رویداد، انتشار گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمیهای بورسی در اسفندماه سال ۱۴۰۲ تکیلف کارنامه یک ساله درآمد این شرکتها را مشخص کرد. با نگاهی به ارقام تجمعی فروش ماههای ۱۴۰۲ باید دید کدام پتروشیمی در سال ۱۴۰۲ موفق بوده و عملکرد بهتری نسبت به سایر رقبا از خود بر جای گذاشته است.
موضوع مهمی که باید در رابطه با مقایسه درآمد پتروشیمیهای بورسی به آن اشاره کرد این است که از میان ۲۷ پتروشیمی بورسی، گزارش عملکرد ماهانه اسفندماه ۲۳ پتروشیمی منتشر شده است.
به این ترتیب درآمد سالانه پتروشیمی فارابی به دلیل منتشر نشدن گزارش فعالیت ماهانه بهمن و اسفند در این مقایسه نیامده است. همچنین سه پتروشیمی دیگر نیز به دلیل فعالیت در بازار پایه فرابورس، گزارش ماهانه در سامانه کدال منتشر نمیکنند.
*متخصصان انقلابی و دانش فنی ایرانی
نکته حائز اهمیت در میان برترین پتروشیمی ها حضور جوان ترین مدیرعامل پتروشیمی ایران است.
در مورد دکتر امین امرایی، مدیر جوان و متخصص پتروشیمی مارون همین بس که از همان روزهای ابتدای حضورش در این مجموعه، با برنامه ریزی های دقیق و کارشناسانه علاوه بر حفظ و افزایش ظرفیت های تولید و فروش، راه توسعه و تکمیل زنجیره ارزش محصولات را در پیش گرفت.
امرایی بر اساس یک نقشه از پیش تعیین شده به سراغ همکاری و عقد قرارداد با شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی رفت تا از دانش فنی ایرانی در این مجموعه عظیم تولیدی استفاده کند. اما این تمام ماجرا نبود و سال گذشته کمپرسور الفین مارون با قبول ریسک از طرف مدیرعامل کاربلد و به همت کارکنان این شرکت پس از تعمیرات ۴۰ روزه به مدار تولید بازگشت تا بزرگترین اورهال تاریخ "مارون" ثبت و جوانترین مدیر صنعت پتروشیمی ایران نشان دهد نه تنها حرف های زیادی برای گفتن دارد بلکه در جهت اعتلای صنعت و جهانی کردن نام ایران در میان شرکت های عظیم کشورهای پیشرفته از هیچ کوششی فروگذار نیست.
حالا کارنامه فعالیت و اقدامات دکتر امرایی در جمع دیگر پتروشیمی ها به عنوان برگ زرینی در تاریخ پتروشیمی مارون به چشم می خورد و ایران به داشتن چنین متخصصان جوان و نیروهای انقلابی به خود می بالد.
*درآمدزایی به نفع ایران
برای شناختن پتروشیمی هایی که در سال ۱۴۰۲ توانسته اند درآمد خود را نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش دهند باید ارقام درآمد تجمعی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ پتروشیمیهای بورسی مورد ارزیابی قرار گیرد.
بررسی و مقایسه ارقام فروش پتروشیمیهای بورسی در سال ۱۴۰۲ حکایت از آن دارد که پتروشیمی نوری با ثبت درآمد ۱۲۳ هزار و ۴۳۷ میلیارد تومانی پردرآمدترین پتروشیمی بورسی در این سال بوده است.
همچنین پارس و بوعلی نیز دیگر پتروشیمیهای پردرآمد سال ۱۴۰۲ بودند؛ به نحوی که پارس در این سال ۶۱.۵ همت و بوعلی بیش از ۵۷ همت درآمد شناسایی کردهاند.
در بررسی وضعیت فروش و درآمدزایی ۲۲ پتروشیمی بورسی، باید به این مسئله هم توجه داشت که سال مالی دو پتروشیمی پردیس و تخت جمشید با سایر پتروشیمیها متفاوت است. از این رو فارغ از برنامه تولید و فروش شرکت در سال مالی، ارقام تجمعی درآمدزایی این دو پتروشیمی در بخش مقایسه، مربوط به ۱۲ ماه سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ است.